Nu-i așa că, atunci când erai mică, îți imaginai o rochie imensă, pantofi de cleștar și un dans sub candelabru? Poveștile cu prințese și baluri elegante au creionat o anumita imagine a nunții „perfecte” pentru fiecare fată, doar că noi credem că perfecțiunea este în lucrurile simple, imperfecte pe alocuri, naturale și pline de micile bucurii ale vieții.

Ce-ar fi, de exemplu, să ai parte de miros de lavandă și de iarbă proaspăt tunsă în loc de săli imense și extravagante? Sau o rochie pe care nu va călca niciun invitat? Poate chiar în picioarele goale pe iarbă? Oricum ar fi, important e ca Locul, oamenii și întâmplarea să te inspire, să îți aducă liniște și să îți scoată la iveală autenticitatea.

Așadar, iată câteva sfaturi pentru a te bucura de o nuntă ca-n cele mai lejere și pline de bucurie povești:

1. Rochie midi de mireasă. Cu dantelă, cu perle, mai simplă sau mai boho, important e că nu va trebui să te ajute cineva să o îmbraci, vei putea dansa toată seara în ea și vei putea merge la baie liniștită. Iar pozele vor ieși supeeerbe cu o mireasă relaxată și confortabilă în propria-i rochie. Și îți poți convinge și invitatele să ți se alăture cu rochii la fel de lejere.

2. Jachete cool. E la modă să ai o rochie drăguță de mireasă, dar și mai la modă e să nu-ți fie frig după ce se lasă seara, mai ales dacă sărbătoarea are loc în mijlocul naturii. Poți pune peste rochia de mireasă fie o geacă de blugi pictată manual sau una de piele. Atât timp cât ești autentică, bucuria ta va fi în centrul atenției.

3. Teniși în loc de stiletto. Întâmpini invitații în picioare, dansezi cât e noaptea de lungă, mergi de la o masă la alta și câte și mai câte ocazii să te bată pantofii. Ori, în cazul unei nunți în natură, sunt și multe ocazii ca tocul să intre în pământ. Nu ar fi mai bine să nu iei tocurile în calcul de la bun început și să alegi o variantă drăguță, dar comodă? În mijlocul naturii tenișii sunt bineveniți, iar la noi în Bătătură pot fi doar zâmbete, nu și bătături.

4. Activități relaxante. Anul acesta, întâmplările sunt mai fericite când nu sunt constrânse de activitățile clasice. Ce-ar fi să vă bucurați cu toții de cinema în aer liber sau de cum se simte iarba pe tălpile desculțe? Sau poate de un dans sub cerul înstelat? Toate acestea pot face parte și din sărbătoarea ta dacă alegi locația potrivită.

43-r

5. Organizare fără griji. Nunta este un eveniment special, de care trebuie să te bucuri cu tot sufletul, fără grija că ceva nu va merge bine și fără stres în timpul evenimentului. Poți, așadar, să lași lucrurile să se întâmple frumos, cu ajutorul unei echipe de organizatori. Și ghici ce? Happenings nu înseamnă doar un loc boem în mijlocul naturii, ci și o echipă de oameni care abia așteaptă să pună în ordine fiecare detaliu al întâmplării tale fericite.

Ce contează cu adevărat, indiferent de eveniment, este să ne bucurăm de el și de tot ce ne înconjoară împreună. Iar cu cât ești mai relaxată, toată lumea se va bucura cu atât mai mult de întâmplare alături de tine. Așa că, dacă vrei să ai parte de un eveniment lejer în mijlocul naturii, știm noi un Loc perfect!